Ant. Duijn Keukens

Betonvloer door West-Friesland Betonvloeren bij Aannemer de Jong Ursem voor

Ant. Duijn Keukens OMDAT HET GOED EN STRAK MOET ZIJN

Betonvloer in de keuken

Ant. Duijn Keukens Ook in de keuken is het perfect mogelijk om te werken met een betonvloer. Beton is bijzonder onderhoudsvriendelijk en erg hygiënisch aangezien er geen naden aanwezig zijn. Het grootste nadeel van een betonvloer in de keuken is de kans op vlekken. Om dit te vermijden kan de betonnen vloer behandeld worden met een speciale coating.

Wanneer je kiest voor een betonvloer in de keuken is het ook belangrijk even stil te staan bij de materialen van de keuken. Zo zijn hout kleurige, witte en aluminium materialen bijzonder goed geschikt in combinatie met beton.

Ant. Duijn Keukens

Betonvloer bij Ant. Duijn Keukens

Betonvloer in de woonkamer: Inspiratie en realisaties

Van een betonvloer wordt vaak wel eens gezegd dat hij kil en onpersoonlijk aanvoelt. Niets is echter minder waar! Een vloer in beton is de ideale basis voor een tijdloos en sfeervol interieur. Zo komt hij niet alleen prima tot zijn recht in de gang of keuken. Ook in de woonkamer, waar we heel wat uren vertoeven komt hij prima tot zijn recht. Laat je alvast inspireren door onderstaande foto’s.

Ant. Duijn Keukens

De jong bouwt bij Ant. Duijn Keukens

Een keuken is meer dan alleen een werkplek. Het is het kloppende hart van uw huis. Hier wordt gekookt, gegeten, gelachen, geleefd. Alleen of met z’n tweeën, met gezin of vrienden. Dat verdient aandacht en die geven wij graag. Want een keuken koopt u niet voor even; daar wilt u jarenlang van genieten. Daarom luisteren we goed naar uw wensen en ideeën. Maatwerk is bij ons geen reclameslogan, we leveren het gewoon. U vindt Ant. Duijn Keukens in Noord-Holland, de provincie die net is als wij: nuchter, duidelijk en hardwerkend.

Contact

Adresgegevens:
Ant. Duijn Keukens
Hasselaarsweg 21
1704 DX Heerhugowaard (Nederland)

Bereikbaarheid:
Tel. 072-5714108
E-mail

Overige zakelijke gegevens:
KvK Alkmaar nr. 37031935

Smaken verschillen en dat weten we bij Ant. Duijn Keukens natuurlijk ook. Daarom vindt u in onze showroom een collectie keukens in uiteenlopende stijlen. Voor de liefhebbers van design, klassiek, landelijk of massief hout. We durven te beweren dat we altijd een keuken hebben die past bij uw voorkeur, uw huis en uw portemonnee.
Wij voeren betrouwbare A-merken als Logic en Rotpunkt, ons betaalbare huismerk Gewoon Toon, en de Nederlandse topmerken Riverdale en Mereno.

Studio: werkbladen, fronten en wanden
Uw keuken is pas af met een fraai werkblad en passende wandafwerking. In onze studio kunt u alle materiaalcombinaties uitproberen: warm hout, robuust natuursteen, verrassende kunststoffen, koel roestvrijstaal. En wilt u die ene keuken eigenlijk nét in een andere uitvoering? Ook dan kunt u in de studio kijken welke mogelijkheden u heeft.

Apparatuur in demostand
Het gebruiksgemak van uw keuken valt of staat met de keuze van de apparatuur. Daarom kiest Ant. Duijn voor gerenommeerde merken als Neff, Siemens, Bosch, Zanussi en AEG. We adviseren u graag over de eigenschappen en de optimale plaatsing in uw keuken. Wilt u iets uitproberen? Dat kan. Al onze apparatuur staat in demostand.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *