Betonnen tafelbladen

Betonnen tafelbladen worden steeds populairder en dus meer gekocht en gebruikt. Ze zijn handig binnen uw huis en zelfs buiten op uw terras. De grote voordelen van betonnen tafelbladen zijn dat ze erg toepasbaar zijn, het ziet er strak uit, het is gemaakt van erg sterk materiaal en ze kunnen goed tegen de hitte. Beton kunt u het beste combineren met hout of metaal. Dit geeft een strakke en robuuste uitstraling aan uw interieur.

De betonnen tafelbladen die wij maken zijn stevig en slijtvast. Wij hebben verschillende standaard maten en diktes beschikbaar in twee kleuren. Hierdoor zal u er zeker eentje vinden die het beste bij uw wensen past.

Productie

Betonnen tafelbladen bestaan uit cement gemengd met verschillende toevoegingen. Hierdoor wordt het blad stevig en duurzaam. Wij verwerken glasvezels in ons mengsel, waardoor wij grote en lange betonnen bladen uit één stuk kunnen maken. Hierdoor voorkomen wij dat de bladen gaan scheuren.

Onze betonnen bladen zijn niet erg zwaar, omdat wij de kern van de bladen dikker dan drie centimeter maken van polystyreen. Dit materiaal is eigenlijk gewoon piepschuim. Hierdoor blijft het beton sterk, maar weegt het een heel stuk minder dan een massief blad.

Wij willen dat u lang plezier heeft van onze betonnen tafelbladen. Daarom impregneren wij onze bladen met een speciale coating. Hierdoor wordt uw blad perfect beschermd tegen vlekken. Het blad blijft op deze manier veel mooier en is het veel gemakkelijker om te onderhouden.

Maten en Diktes

Wij maken en leveren verschillende maten en diktes betonnen tafelbladen. Dit doen wij met een standaard maatvoering. Wij ontwerpen alle betonnen tafelbladen zelf en kunnen ook speciale vormen en maten maken. Dus staat er voor u geen passend formaat tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat u de perfecte maat krijgt die bij u past.

Onze betonnen bladen zijn niet erg zwaar, omdat wij de kern van de bladen dikker dan drie centimeter maken met polystyreen. Dit is eigenlijk gewoon piepschuim. Hierdoor blijft het beton sterk en behoudt het zijn kracht.

Wij willen dat u jarenlang kunt genieten van onze betonnen tafelbladen. Daarom impregneren wij onze bladen met een speciale coating. Hierdoor blijft het blad goed beschermd tegen vlekken. Ook is het blad nu veel makkelijker om te onderhouden. Hierdoor hoeft u alleen maar te genieten van uw nieuwe betonnen tafelblad.