De jong Ursem

De Jong ursem

De jong Ursem Betonkelders is gespecialiseerd in het bouwen van kelders.

De Jong Betonkelders is onderdeel van Aannemingsbedrijf van kelders. Zoals onze naam al zegt zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van betonwerk. Zoals het bouwen van betonkelders onder nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden, appartementen etc. in de breedste zin van het woord.

De jong Ursem

De jong Ursem

Elke techniek welke komt kijken bij het bouwen van een kelder hebben wij de laatste jaren toegepast waardoor wij ons ontwikkeld hebben tot “allround kelderbouwers”. Wij werken binnen ons bedrijf met ongeveer 25 mensen en bouwen voor particulieren, bedrijven, de agrarische sector en andere aannemingsbedrijven voornamelijk in Noord-Holland.

Bij de Jong Betonkelders krijgt u professioneel advies en ondersteuning, kortom een uiterst betrouwbare partner voor uw betonwerk.

Naast de producten mestkeldersparkeerkeldersprivekelders en zwembaden zijn er natuurlijk nog tal van andere toepassingen voor kelders. Enkele voorbeelden hiervan zijn koelhuizen voor supermarkten, bergingen onder appartementencomplexen, douche/kleedruimtes voor sportcomplexen en ga zo maar door.

Rechts in onze referenties vindt u verschillende andere toepassingen, van groot tot klein,  gerealiseerd voor diverse opdrachtgevers.

Een kelder niet donker te zijn. Dat willen we graag nog even verder toelichten. Er kunnen in de kelder uitsparingen gemaakt worden voor kozijnen of voor eenkoekoek; een uitsparing naast de buitenmuur die zorgt voor lichttoetreding en ventilatie in de kelder. Dit vergroot de functionaliteit van de kelder. Zonder ramen is de kelder te gebruiken als wijnkelder, donkere kamer of garage. Met ramen kun je er heel goed een hobbykamer, kantoor, fitnesskamer of zelfs een slaapkamer van maken.

De kelder kan op verschillende manieren worden afgewerkt, de buitenzijde van de kelder kan door ons geïsoleerd worden zodat de wanden van binnen bijvoorbeeld gestuukt kunnen worden. Ook is de kelder hierdoor behagelijker en brengt een geïsoleerde kelder minder stookkosten met zich mee.

VCA ook in het pools

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *