schuimisolatie isopact

schuimisolatie isopact

Gespoten vloerisolatie van isopact

Denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw of bij renovatie?
Schuimisolatie Isopact kan je de begane grond vloeren snel en doeltreffend geïsoleerd met Isopact. De isolerende laag moet aan de bovenzijde worden aangebracht, bij de begane grond vloeren kan het ook in de kruipruimte als isolatie en afdeklaag om vocht af te sluiten. Je kan de isolatielaag ook gebruiken als uitvullaag. En dat betekent minder kosten en een geringere opbouwhoogte, waardoor u veel kosten uitspaart. Eventueel aanwezige leidingen liggen mooi en stevig ingebed in het geëxpandeerde schuim van  vloerisolatie isopact.
schuimisolatie isopact

schuimisolatie isopact

schuimisolatie isopact

Isopact is Duurzaam & Betaalbaar isolatie
In verwarmde ruimtes bespaar je zo’n 4 m3 gas per m2 vloeroppervlak. Als je de isolatie  aanbrengt heb je deze binnen een jaar of 4 terugverdient. Sommige bronnen denken echter dat er wel tot 10 m2 bespaard kan worden omdat naast het berekende warmteverlies door de vloer ook het oncomfortabele gevoel verdwijnt en omdat de stooktijd per dag en het stookseizoen verkort worden.
schuimisolatie isopact

Isopact Vloerisolatie is meestal vrij eenvoudig aan te brengen en doordat het gevoel van comfort meteen een stuk verbeterd kan de besparing in verwarmingskosten wel eens groter zijn dan je denkt. Isopact Isolatiemateriaal kan aangebracht worden geheel onder de vloer, boven op de vloer of op de bodem van de kruipruimte. Isolatie van de vloer en kruipruimte geeft meer besparing dan alleen  bodemisolatie. Hoe je de vloer het beste kunt isoleren hangt af van de aanwezigheid van een kruipruimte en de hoogte daarvan.

schuimisolatie isopact

MET ISOPACT ISOLEREN ONDER EEN HOUTEN VLOER

Als de kruipruimte hoog genoeg is om in te kunnen liggen (Vanaf ongeveer 40 cm) kun je isopact isolatie  aanbrengen. Bij een houten vloer kun je glas- of steenwol aanbrengen tussen de balken. Vlas is een milieuvriendelijk alternatief voor glas- en steenwol. Zorg dat de wol goed klem zit en hou het op zijn plaats door onder de balken latten te spijkeren of nylon draad te spannen. Gebruik geen dampremmende laag, dan kan het vocht uit de woning gewoon door de houten vloer en de isolatie naar de koude kruipruimte trekken en daar door ventilatie afgevoerd worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *