vtwonen

 

Beton bij vtwonen

Beton bij vtwonen Creatieve, inspirerende interieurs van beton

Wat zouden we een aantal jaar geleden denken over een betonnen vloer of wand in je woonkamer

Wat zouden we een aantal jaar geleden denken over een betonnen vloer of wand  in je woonkamer?Dan werd je al snel voor gek verklaard,Bij vtwonen weten ze er alles van van.Een betonvloer is toch meer voor een garage? Het materiaal beton in zijn meest natuurlijke vorm is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons interieur. Beton is typerend voor de woonstijl die benoemd wordt met de naam industrieel. Er is eindeloos veel inspiratie te vinden over beton in je interieur. Smeer beton op de muren of vindt de leukste betonnen woonaccessoires, van kaarshouders tot lampen. Ga je voor een statement? Bedek je gehele vloer met een beton verf. Een betonnen vloer is Duurzaam, stijlvol en robuust. Combineer beton met zachte stoffen om het huiselijk te maken of ga back to basic met mooie blond hout elementen. Opzoek naar een leuk beton-idee? Er zijn inmiddels al veel mooie creaties te zien bij

vtwonen

vtwonen

vtwonen

vtwonen

vtwonen

Interieurs

interieurs staan voor creatief, inspirerend en duurzaam. Het ontstaan van onze sfeervolle interieurs begint meestal met een lumineus idee, een gekke ingeving of een bepaald gevoel. Samen met onze designers geven wij uw dit idee, deze ingeving of dat gevoel een gezicht. U voelt, ruikt en proeft de sfeer die onze designers voor uw zaak creëeren. Uw visie, concept en budget spelen hierbij de hoofdrol. Met een rugzak vol ervaring en passie dragen wij zorg voor het hele traject; van ontwerp tot realisatie.

offerte betonblad

Creatieve, inspirerende  interieurs

Onze ontwerpstudio functioneert als het creatieve hart van het bedrijf. Hier worden de meest uiteenlopende interieurs ontworpen en gerealiseerd. De doordachte ontwerpen van onze designers zorgen telkens weer voor een verrassend en uniek interieur. Compleet afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers.

Uitstraling en praktisch

Natuurlijk denken we niet alleen aan de uitstraling aangezien routing en efficiëntie ook een wezenlijk deel uitmaken van een goed ontwerp. Onze designers zijn thuis in elk segment en ontwerpen altijd volgens de laatste trends in uw branche.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *