Menu Sluiten

Beton interieur origineel

Hier vind u een overzicht betonnen interieur producten.

Betonnen keukenbladen

Heeft u in uw woning meubels of accessoires van beton? Betonnen producten zijn helemaal in, want u kunt het grijze materiaal goed combineren met een industrieel of strak interieur. Wij geven u enkele tips hoe u beton in uw keuken kunt toepassen!

In steeds meer woningen en interieurs ziet u beton terugkomen. Dit ruwe veelal grijze materiaal ziet er robuust en massief uit. Het geeft uw interieur een stoere en industriële uitstraling. Beton wordt tegenwoordig verwerkt in uiteenlopende meubels en woonaccessoires, zoals lampen, klokken, tafels, bijzettafels, krukken en bankjes. Maar dat niet alleen: het materiaal wordt ook gebruikt in wanden en vloeren en in badkamers en keukens.

Beton in het aanrechtblad of werkblad

Heeft u een nieuwe of bestaande keuken en wilt u deze voorzien van een nieuw aanrechtblad? Kies voor beton! Beton geeft een tijdloze, warme en robuuste uitstraling aan uw keuken. Het is een hard materiaal met zeer goede krasvaste eigenschappen. Maar een keukenblad van beton vergt ook meer oplettendheid dan een aanrechtblad van keramiek of composiet. Zo is beton niet hittebestendig, is het niet bestand tegen zuren en zijn vochtvlekken snel zichtbaar. Kies er daarom voor om het beton te bewerken met een speciale coating, zodat het materiaal waterdicht is. Op die manier kunt u ook een wasbak van beton laten maken.

Achterwand of scheidingswand van beton

Veel keukens zijn voorzien van een achterwand. Deze bestaat veelal uit stucwerk of een afwerking met tegels. U kunt er ook voor kiezen om deze achterwand te laten maken van beton. Heeft u een open keuken zonder achterwand, maar wilt u de keuken toch scheiden van de andere woonruimten, dan kunt u een lage of hoge scheidingswand van beton maken.

Vloer van beton de woonbetonvloer

Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw gehele vloer van beton te voorzien? Deze betonvloer is een cementgebonden vloer en staat ook wel bekend als woonbeton. Wanneer u de vloer laat leggen, dan kan deze voorzien worden van diverse coatings tegen krassen, verkleuren of vocht. Bovendien kunt u bij de aanleg van een betonnen vloer kiezen voor verschillende kleurschakeringen: door het toevoegen van kleurstoffen kan een betonkleur op maat worden gemaakt!

Betonnen accessoires

In de keuken kunt u beton ook terug laten komen met accessoires. Wat denkt u bijvoorbeeld van een klok, een hanglamp, een staande lamp, kaarsenhouders of fruitschalen van beton of voorzien van een betonlook? Deze accessoires zijn gemakkelijk te combineren met de tinten van uw keuken.

shares