Woonbeton Interieur

Betonnen keukenbladen

Betonnen keukenbladen

Het betonnen aanrechtblad is al een tijdje in opkomst, maar zal naar verwachting in de komende jaren De Trend in de keuken worden.
Betonnen keukenbladen Een betonnen werkblad is mooi, stijlvol, strak, maar toch ook warm. Door beton te gebruiken in het design van uw keuken creëert u een eigentijdse look. De eigenschappen van beton zijn zeer geschikt voor het gebruik als aanrechtblad. Zo is het onder andere hard, hittebestendig, slijtvast en glad.

De betonnen bladen worden in onze eigen productiehal met de hand gemaakt, dit is bewerkelijk en vraagt vakmanschap. Met de juiste aandacht en ervaring zijn er mooie producten te maken waar u jarenlang plezier van zult hebben. Omdat beton gegoten wordt, zijn de mogelijkheden in principe eindeloos. Voor elke keuken is een blad te maken in de door u gewenste dikte en kleur.

Onze aanrechtbladen

Een aanrechtblad van beton ontstaat door een mengsel van cement en diverse toevoegingen, die maken dat het werkblad stevig en duurzaam wordt. Als bewapening van een betonnen aanrechtblad gebruiken wij onder andere glasvezel. Glasvezel heeft het karakter tegelijkertijd flexibel en ijzersterk te zijn. Dankzij het gebruik van dit materiaal kunnen wij grote en lange betonnen keukenbladen maken, met de garantie dat deze niet snel zullen scheuren.

De kern van de aanrechtbladen bestaan onder andere uit polystyreen (piepschuim), wat maakt dat deze lichtgewicht zijn. Met een dergelijke kern bent u als gebruiker ook nog eens verzekerd van een sterk werkblad, dat gemakkelijk te onderhouden is dankzij de uiteindelijke laag die er bovenop komt. Dit impregneren gebeurt door middel van een speciale coating.Betonnen keukenbladen

Onderhoud van uw keukenblad

Beton maakt u heel gemakkelijk schoon met een sopje. Gebruik echter geen bijtende of schurende middelen. Voor het regelmatig onderhoud adviseren wij wekelijks schoonmaken met een neutraal schoonmaakmiddel. Bijvoorbeeld ouderwetse groene zeep op basis van sojaolie of lijnolie.

Prijzen

De prijs van een betonnen aanrechtblad wordt berekend per strekkende meter. Mede bepalend zijn de bladdikte, sparingen en randafwerking.Betonnen keukenbladen

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina of telefonisch

Schuiven naar boven
shares