Menu Sluiten

Betonnen lampen

Betonnen lampen, alles wat u moet wezen over deze prachtige lampen

Betonnen lampen

Betonnen lampen zijn enorm in opkomst vanwege hun trendy industriële uitstraling. Onze handgemaakte betonnen lampenkappen passen zowel in een landelijk, modern als klassiek interieur. Een echte blikvanger boven bijvoorbeeld een robuuste houten tafel of een mooi kookeiland.

Iedere betonnen lampenkap die bij ons uit de werkplaats wordt gemaakt is uniek. Standaard hebben wij kappen in ons assortiment met een doorsnede van 38 en 60 centimeter. De afwerking en kleur kunt u zelf bepalen. Al onze lampen zijn voorzien van armatuur en ophangsysteem. Let op: exclusief lichtbron!

Een lampenkap van beton bestaat uit een recept van cement en toevoegingen waardoor de kap stevig en duurzaam wordt. Wij verwerken glasvezels in ons mengsel als bewapening waardoor wij mooie vormen met een vrij dunne wanddikte kunnen maken zonder dat deze gaan scheuren.

Omdat wij willen dat u van onze lampen lang plezier heeft, impregneren wij deze met een speciale coating. Hierdoor wordt uw betonnen lamp perfect beschermd tegen vlekken. Uw lamp blijft hierdoor veel mooier en is gemakkelijker schoon te houden.

Industriële betonnen lampenkappen

Diverse kleuren

Overzicht lampenkappen

Diameter: 36 cm of 60 cm

Hoogte 17 cm, 30 cm

Handgemaakt beton

Nederlands fabricaat

In Licht, donker en zwart beton

Inclusief fitting en armatuur Let op: exclusief lichtbron!

Prijzen incl BTW

36 cm x 17 cm – €225,00

60 cm x 30 cm – €365,00

Na het invullen van dit bestel formulier zal er contact met u worden opgenomen door een van onze medewerkers. Wilt u meerdere verschillende lampenkappen of maatwerk? Neem dan contact met ons op!

shares