Woonbeton Interieur

Betonnen wasbakken

Wat is een wastafel van beton?

Een wastafel van beton wordt geproduceerd door cement met diverse toevoegingen te vermengen. Als bewapening wordt door ons veelal het sterke doch flexibele glasvezel gebruikt. Hierdoor kunnen wij betonnen keukenbladen maken in één lang stuk, terwijl het niet zomaar zal gaan scheuren.
Wij willen voor onze gebruikers, dat iedereen jarenlang plezier zal hebben van onze betonnen wastafels. Om die reden impregneren wij de woonbeton artikelen met een speciale coating. Hierdoor is het product ook nog eens uitstekend beschermd tegen vlekken, maar wordt onderhoud echt gezien als gemak. Van slijtage is in principe voorlopig geen sprake.

Onze collectie wastafels

Wij leveren  verschillende modellen wastafels met een standaard maatvoering. Staat er geen passend formaat tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij ontwerpen alle betonnen wastafels zelf en kunnen ook speciale vormen en maten produceren.

Montage

Wij leveren de wasbak bij u thuis af en kunnen deze ook voor u plaatsen en monteren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons, zowel telefonisch als over de mail.

Schuiven naar boven
shares