Menu Sluiten

Betonnen wasbakken

Diverse wastafels van beton en andere betonnen producten

wasbakken

Wat is een wastafel van beton?

Beton is een must voor de liefhebber van stoere, industriële en robuuste materialen. Een betonnen wasbakken zijn mooi, stijlvol, en strak. Ook is hij perfect te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, keramiek en metaal.

Onze wastafel van beton produceren wij door cement met diverse toevoegingen te vermengen. Als bewapening wordt door ons veelal het sterke doch flexibele glasvezel gebruikt. Hierdoor kunnen wij betonnen keukenbladen in één lang stuk maken zonder dat deze zullen scheuren.

Wij willen dat onze klanten jarenlang plezier hebben van onze betonnen wastafels. Om die reden impregneren wij de woonbeton artikelen met een speciale coating. Hierdoor is het product ook nog eens uitstekend beschermd tegen vlekken en is de wastafel makkelijk te onderhouden. 

Onze collectie wastafels

 De prijs van een betonnen wasbakekn berekenen wij per strekkende meter. De prijs van een betonnen wasbak is onder meer afhankelijk van de bladdikte, vorm van de bak, afmeting en de afwerking van de wasbak. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via het offerteformulier. U kunt ons ook direct bellen: 0226-427785 of 0226-426184.

Montage

Wij leveren de wasbak bij u thuis af en kunnen deze ook voor u plaatsen en monteren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken.

shares