Woonbeton Interieur

Sierbestrating van beton

Betonnen sierbestrating

Deco-crete vloeren zijn betonnen onderhoudsarme vloeren in de ruimste zin van het woord. Vloeren die zich kenmerken door degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid, maar vooral ook erg mooi zijn. Doordat onze sierbeton vloeren / straatwerk uit een gegoten betonmassa bestaan, is er geen ruimte voor onkruid en ook plaatselijke verzakkingen (spoorvorming) horen tot het verleden, het gebruik van hoogwaardige grondstoffen resulteert  in een jarenlang onderhoudsarm product. Door de verscheidenheid aan patroon- en kleurcombinaties is er voor ieders wens een passende oplossing te realiseren.Op deze pagina vind u enkele voorbeelden van technieken met de bijbehorende eindresultaten.Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stamped Concrete

Stamped concrete is een zeer onderhoudsvrije, slijtvaste en onkruidvrije vloer, doordat de basis van de bestrating uit hoogwaardige kwaliteitsbeton bestaat en voorzien van bewapening met de sterkteklasse B35. Het geheel wordt afgewerkt met desgewenst hoogwaardige sealer. Na jarenlang gebruik ziet het er nog als nieuw en plaatselijke verzakkingen behoren tot het verleden.
Mogelijke toepassing zijn opritten, terrassen, patio’s, tuinpaden etc. Ook commerciële toepassingen zoals rotondes, vluchtheuvels, verkeersdrempels zijn voor ons geen probleem.

Stencil Concrete

Stencil concrete is zowel buiten als binnen toepasbaar op een oude, maar ook op een nieuwe ondergrond. Een systeem dat oude verweerde vloeren weer mooier dan nieuw maakt.
Doordat het product met een spuitsysteem wordt aangebracht, ontstaat er een anti-slip structuur die in verschillende korrelgrootte te verkrijgen is, maar ook een volledig gladde vloer is mogelijk. Als de vloer is opgedroogd is wordt deze afgewerkt met een sealer, waardoor er een jarenlang onderhoudsvrije vloer ontstaat.

Engraving Concrete

Engraving concrete is een techniek waar tegelmotief of andere figuren ( bv. een zonnewijzer, logo of text ) in een op kleur gemaakte, glad gevlinderde betonvloer geslepen worden. Eerst word de vloer gestort, daarna als het enigszins ingedroogd is, wordt er een slijtlaag ingestuurd (al dan niet met een kleurstof), waarna de vloer wordt glad gepolijst.
Twee dagen later kunnen dan de tegels cq figuren erin geslepen worden om het daarna af te voegen waarna de vloer klaar is voor gebruik.

Schuiven naar boven
shares