Menu Sluiten

Sierbestrating van beton

Lees meer over de diverse vormen van sierbeton bestrating , opties en prijzen!

Betonnen sierbestrating

Deco-crete vloeren zijn betonnen, onderhoudsarme vloeren in de ruimste zin van het woord. Vloeren die zich kenmerken door degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid, maar vooral ook erg mooi zijn. Doordat onze sierbeton vloeren/ straatwerk uit een gegoten betonmassa bestaan, is er geen ruimte voor onkruid. Ook plaatselijke verzakkingen (spoorvorming) horen tot het verleden. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen resulteert  in een jarenlang onderhoudsarm product. Door de verscheidenheid aan patroon- en kleurcombinaties is er voor ieders wens een passende oplossing te realiseren.

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van technieken met de bijbehorende eindresultaten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stamped Concrete

Stamped concrete is een zeer onderhoudsvrije, slijtvaste en onkruidvrije vloer. Dit komt doordat de basis van de bestrating uit hoogwaardige kwaliteitsbeton bestaat en voorzien is van bewapening met de sterkteklasse B35. Wij werken het geheel af met een hoogwaardige sealer. Na jarenlang gebruik ziet het er nog als nieuw uit en behoren plaatselijke verzakkingen tot het verleden.

Mogelijke toepassingen zijn opritten, terrassen, patio’s en tuinpaden. Ook commerciële toepassingen zoals rotondes, vluchtheuvels en verkeersdrempels zijn voor ons geen probleem.

 

Stencil Concrete

Stencil concrete is zowel buiten als binnen toepasbaar op een oude, maar ook op een nieuwe ondergrond. Het is een systeem dat oude verweerde vloeren weer mooier dan nieuw maakt. Doordat het product met een spuitsysteem wordt aangebracht, ontstaat er een anti-slip structuur die in verschillende korrelgrootte te verkrijgen is. Echter is een volledig gladde vloer is ook mogelijk. Als de vloer is opgedroogd, werken wij deze af met een sealer waardoor er een jarenlang onderhoudsvrije vloer ontstaat.

 

Engraving Concrete

Engraving concrete is een techniek waar tegelmotief of andere figuren ( bv. een zonnewijzer, logo of tekst ) in een op kleur gemaakte, glad gevlinderde betonvloer geslepen wordt. Het proces gaat als volgt; eerst wordt de vloer gestort. Daarna, als het enigszins ingedroogd is, sturen wij er een slijtlaag in. Hierna polijsten wij de vloer glad. Twee dagen later kunnen dan de tegelfiguren erin geslepen worden en voegen we het geheel daarna af. Hierna is de vloer klaar voor gebruik!

Op zoek naar meer voorbeelden van sierbeton? Neem dan hier een kijkje!

shares