Woonbeton Interieur

Betonnen woonvloer

Betonnen woonvloer voor uw huiskamer

Zoekt u een slijtvaste en natuurlijk ogende betonnen woonvloer van beton, die in kleuren en verschillende oppervlaktestructuren aan te brengen is? Dan is woonbetonvloer zeker een duurzame keuze. Woonbeton is een 3 à 8 cm dikke betonvloer die op elke ondergrond kan worden aangebracht en een zeer industriële uitstraling heeft. Het bestaat uit cement, zand, grint en water en toeslag (bindmiddel) en is dus ook een duurzaam, milieuvriendelijk product, vooral ook omdat er geen chemische oplosmiddelen in verwerkt zijn is Woonbeton duurzaam.woonbeton heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere eindvloeren.Het is slijtvast, ondoordringbaar, eenvoudig schoon te houden en geleid ook uitstekend de warmte van vloerverwarming.Op schuimbeton blijft hij nog lekker warm. Ten opzichte van andere soorten vloeren zoals PU-vloeren en epoxyvloeren heeft de woonbetonvloer een echte industriële uitstraling en veel meer een industrieel uiterlijk. Dit is dan ook gelijk de meest gehoorde reden waarom particulieren en ondernemers voor deze woonbeton kiezen.

Kunnen de woonbeton overal worden toegepast?

Vooral op het internet staat er veel over woonbeton veel adressen die woonbeton aanprijzen voor allerlei ruimtes en alle ondergronden. En er zijn ook leveranciers op de markt die ‘woonbeton’ verkopen die niet specifiek als woonbeton verkocht worden. Bij woonbeton spreken we over woonvloer van beton als het gaat om echte cementgebonden betonvloer gaat die in een laag over bestaande isolatie vloeren worden aangelegd. De woonvloer van beton krijgt een bescherm laag want door de open structuur van de woonbeton is deze afwerking zeer goed.Zijn sommige woonbetonvloeren niet echt aan te raden in zeer vochtige ruimten. Uitgaande van de eerder genoemde onvolledige informatie over het product op internet, moet u zich dus gedegen laten voorlichten door een ervaren woonbeton vloerenbedrijf. Wij zijn is een woonbetonspecialist met ruim 25 jaar ervaring in allerlei soorten cementgebonden afwerkingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een advies op gebied van beton.

betonnen woonvloer

Wij maken de Woonbetonvloer en zijn gefocust op woonbeton, maar levert ook andere beton producten

Naast woonbeton leveren wij ook cementdekvloeren, beton houtenvloeren. Een speciaal vloerproduct binnen ons assortiment is de zogenaamde ‘kompozyt floor’ die door zijn matheid meer voldoet aan de wens naar vloer met een authentiek uiterlijk. Deze gietvloer is evenwel geen cementgebonden vloer zoals woonbeton. Onze focus is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op woonbeton met vloerverwarming.tips omdat de vraag vanuit de markt gewoon sterk toenam. Die toename valt goed te verklaren als men bedenkt dat het natuurlijke karakter van woonbeton in combinatie met de hoogwaardige eigenschappen van vloerverwarming precies voldoen aan de vraag van woningbezitters. Als consument of ondernemer heeft u bij ons een zeer uitgebreide keuze in woonbeton kleuren en oppervlaktestructuren.

Bezoek onze showroom en bekijk onze woonbetonvloer

Bent u na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd geraakt in onze producten of onze betonnen woonvloer? Bezoek dan onze showroom in Obdam.

Schuiven naar boven
shares