Menu Sluiten

Bouwbedrijf in Schagen

Bouwbedrijf in Schagen

Ons Bouwbedrijf in schagen of anders onze bouw afdeling in Schagen, is een veelzijdig en flexibel bouwbedrijf in Schagen West Friesland, met een rijke geschiedenis die zich uitstrekt tot ver buiten Schagen. Waar het vroeger begonnen is als een kleinschalig onderhoudsbedrijf is ons bouwbedrijf tegenwoordig een modern bedrijf dat actief is op het gebied van woningbouw, woningverbouw, kantoren, bedrijven, winkels, interieur bouw en prefabricage.

Bouwklus? of Informatie? KLIK OP BOUW OFFERTE

Vloerverwarming?

Bel 06-15502791 Jos Gilien (schagen)

zaak/showroom/werkplaats  0226427785

BGG Bel 06-27379838

Hoge kwaliteit en afwerking

Ons Bouwbedrijf denkt mee met haar klanten. U kunt rekenen op een uitstekend advies, heldere afspraken, en een duidelijke offerte. Omdat wij gebruik maken van de laatste technieken, duurzame, hoogwaardige materialen en produkten, bent u gegarandeerd zeker van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking van uw bouwproject. Onze gekwalificeerde, enthousiaste vakmensen en onderaannemers realiseren uw bouwproject op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Vanzelfsprekend kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met al uw vragen op het gebied van bouwen kunt u bij ons terecht.

Strenge eisen

Bouwbedrijf van Woodstock houdt zich bij al haar projecten strikt aan de voorgeschreven normen en voorschriften, evenals de veiligheidsaspecten, milieueisen en arbo-eisen. Onze projecten worden uitgevoerd met de grootste zorg en het hoogste kwaliteitsniveau, maar altijd binnen het vastgestelde budget.

industrieel interieur
industrieel interieur
Bouwbedrijf in Schagen
Bouwbedrijf in Schagen

-Bouwbedrijf in Schagen is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland, in de streken West-Friesland (geografisch) en Kop van Noord-Holland (bestuurlijk).

– In 2013 is de gemeente Schagen vergroot met de gemeenten Harenkarspel en Zijpe.

– De oude gemeente Schagen van voor de herindeling omvatte naast de gelijknamige hoofdplaats verder geen dorpen, alleen een reeks buurtschappen, zijnde GrotewalKeinsLagedijkNesTin (deels), TjallewalTolke en ’t Wad (grotendeels). Bij elkaar zijn dit 1 stad en 8 buurtschappen.

 

Op Verhaal komen in… Schagen, Zijpe en Harenkarspel

Vertellers en luisteraars van mooie verhalen over Schagen, Zijpe en Harenkarspel kunnen hun hart ophalen. Door de fusie op 1 januari 2013 worden 25 dorpen op papier 1 gemeente. Al deze dorpen hebben een eigen identiteit, karakter en geschiedenis. Kom luisteren naar verhalen van de buurman, de buurvrouw, de bakker, de kooiker, de schooljuf, de winkelier of de burgemeester tijdens twee verhalenweekenden begin december op zes bijzondere locaties in de regio.

Kenmerkende verhalen over dorp en stad, over heden en verleden maken de identiteiten van de gemeenschappen zichtbaar en beleefbaar. Verhalen over de verschillen en de gedeelde ervaringen, over de Grote Sloot, de dijk, de kust, de burgers, boeren en buitenlui. In samenwerking met dorpsraden en historische verenigingen worden zes verhalendagen georganiseerd. Het eerste verhalenweekend is op 30 november, 1 en 2 december, het tweede op 6, 7 en 8 december. De verhalen worden op dvd bewaard en zijn te zien op www.oneindignoord-holland.nl.

Informatie SCHUIMBETON