Menu Sluiten

industrieel interieur

Industrieel interieur Industriële meubels met stoer metaal en staal

Één van de kenmerkende materialen van een industrieel interieur is natuurlijk metaal of staal en daarmee kun je het zo stoer maken als je zelf wilt. Een subtiele aanpak is bijvoorbeeld met accenten, zoals een stoere stoel of kast of ga voor kleinere accessoires. Wil je het groter aanpakken?? Denk dan aan oude lockerkastjes van metaal en tafels met een stalen onderstel.

Een industrieel interieur
Een industrieel interieur

Kijk op de Bron

Stoer interieur met een warme blik

Geen tierlantijnen maar grote gebaren, geen uitgesproken kleuren maar een rustige mix van naturals, geen verfijnde materialen maar toch een huiselijke zweer, in alles herken je hier op deze site stoer en warmte. Welkom in een stoer interieur!

Interieur stijl

Vroeger hielden we nog vast aan een interieur stijl in een ruimte zoals een Deense ovale eiken eettafel maar tegenwoordig combineren en mixen we er lekker op los. Zo combineren we ook vaak met materialen en vormen zoals stoer en ruwe materialen gecombineerd met fijne en strakke vormen. Denk bijvoorbeeld eens aan een stoere tafel gemaakt van onbehandeld hout gecombineerd met mooie slanke stoelen in een modern jasje. Een stijl die een eigen leven begint te leiden, een stijl van mix en match, stoer versus fijn.

industrieel interieur
industrieel interieur

industrieel-interieur op woonbeton?

Stoer in een interieur: hoe doe je dat?

Robuust, rauw, puur en een tikkeltje industrieel: dat is iets wat je stoer kan noemen. Dit interieur is lekker contrastrijk door het gebruik van zwart en wit maar ook heel sfeervol. Die sfeer is te danken aan het gebruik van hout. Hout geeft sfeer en warmte, iets wat nodig is in zo’n contrastrijk interieur. Daarnaast is het hout dat je hier ziet ook nog eens lekker natuurlijk en robuust. Onafgewerkt hout, ruw hout of verweerd hout.

Stoer

 

Een industrieel interieur begint en eindigt bij je/julie zelf. Wat is jouw/julie smaak, welke materialen hebben jouw voorkeur en wat is jouw idee bij ‘industrieel’? Toch zijn er wel richtlijnen waaraan vrijwel elke industriële inrichting voldoet, namelijk het gebruik van ruwe materialen en een ongepolijste uitstraling. Er wordt veel gewerkt met materialen die je in de industrie van de 19e eeuw tegenkomst, zoals grove metalen, ruwe bakstenen en veel gebruik van beton en ruw hout. Hier vind je 15 voorbeelden van een prachtig industrieel interieur, zodat jij vol inspiratie kunt beginnen aan je eigen inrichting.

Altijd tijd voor julie of jouw wensen voor een afspraak Klik hier

 

kijk voor meer Hier