Menu Sluiten

Kompozyt

 • Kompozyt Vloer op schuimbeton duurzamer, zuiniger en milieuvriendelijker
  Kompozyt Floor gaat Nederland veroveren
   “Kompozyt”flloor is een verwarmde vloer op schuimbeton die warmte erg goed opneemt en vasthoudt en langdurig afgeeft. Hierdoor zijn de verwarmingskosten een stuk lager zijn dan bij andere warmtebronnen. Maar belangrijker, zij denken dat we met ons innovatieve product een significante bijdrage kunnen leveren aan het gasloos maken van Nederland.”
  “De Kompozyt Floor” is een vloer die bestaat uit veel verschillende elementen. We verklappen niet wat er precies in zit, dat is het geheim van de smid. De vloer is ook door een unieke combinatie erg energiezuinig: hij houdt de warmte erg goed vast, en geeft die warmte heel geleidelijk weer af. Hierdoor hoeft er zelfs in koude tijden maar een paar keer per dag ‘gestookt’ te worden. Bij gebruik van de Kompozyt is het niet langer nodig om grote radiatoren overal in het huis te plaatsen. Het verwarmingssysteem van de Kompozyt creëert zelf eenvoudig warmte die door de vloer lang wordt vastgehouden. Zo wordt het overstappen naar gasloze verwarming, waar de Nederlandse regering sterk op heeft ingezet, vele malen aantrekkelijker.”
  Biologisch
  De Kompozyt Floor gebruikt een speciale verwarmingsvloeistof. Door deze biologisch afbreekbare vloeistof in het verwarmingssysteem van Kompozyt te gebruiken kan er nog meer op de stookkosten bespaard worden. De vloeistof zorgt ervoor dat – in tegenstelling to bij normaal water – er geen ‘sludge’ ontstaat. Deze sludge – of eigenlijk gewoon vervuild water – zorgt ervoor dat een verwarmingsinstallatie na verloop van tijd minder rendement heeft en minder goed verwarmt. Met de biovloeistof blijft een installatie dus een hoger rendement houden, en dit bespaart op de kosten.
  Alle voordelen op een rijtje:
  • Zeer hoog energierendement
  • Lage stookkosten, veel warmte
  • Alles aan het Kompozyt systeem is milieuvriendelijk
  • Slechts 2 à 3 keer “op”stoken voor 24 uur warmte
  • Zowel hoofd- als bijverwarming
  • De Kompozyt floor kan worden afgewerkt met vloerbekleding zoals tegels,maar ook een Woodstock vis laminaat,!
  • De vloer kan geplaatst worden op elke gewenste locatie
  • Vlakheid en gegarandeerde dekking
  • Ongevoelig voor vocht, schimmel, rotting, ongedierte, zuren, extreme weersinvloeden, grote temperatuurschommelingen, brandwerend en volledig recyclebaar
  • ’s Winters makkelijk af te sluiten
  • Van 4 tot 70 centimeter laagdikte
Kompozyt
Kompozyt
 • De Kompozytfloor komt op het juiste moment,  “De Nederlandse regering is van plan de komende jaren de gaskraan steeds verder dicht te draaien. Dit betekent dat steeds meer mensen over gaan stappen op gasloze verwarming. Ons product sluit uitstekend aan op dit verduurzamende klimaat: niet alleen bieden wij gasloze verwarming, ons product bespaart ook nog eens op de kosten omdat het zo ontzettend zuinig is. De warmte wordt immers zo goed vastgehouden, dat stoken slechts een paar keer per dag nodig is. Met ons product zorgen we ervoor dat het zo aantrekkelijk wordt voor mensen om gasloos te gaan, dat het gasloos maken van Nederland een stuk gemakkelijker en sneller wordt. In plaats van dat mensen huiverig blijven om gasloos te gaan, laten wij zien dat door alle besparingen die ons product met zich meebrengen het juist wel loont om over te stappen. Het milieu wint, de consument en zijn kinderen winnen, de Nederlandse overheid wint, en wij winnen.”
  email woonopbeton@gmail.com
  Werkplaats/Showroom Meiland 17 a Obdam offerte klik hier
  Tel 0226-426184
 • Kijk ook op SCHUIMBETON