Menu Sluiten

Partners Woodstock vloeren

Martijn de Wit

Martijn de Wit is leverancier voor Woodstock. Sinds 1995 leveren zijn vloeren van hout, PVC of tapijt.

Wat kunt u verwachten van Martijn de Wit Vloeren:

*Ruim assortiment (houten) vloeren: hout, PVC, vinyl, linoleum, tapijt
*Eerlijk en persoonlijk advies
*Kennis over vloerverwarming onder houten vloeren
*Altijd tien jaar garantie op vloer én installatie
*Deskundige en goed opgeleide vakmensen
*Inspiratie en ideeën voor uw complete interieur
*Zo duurzaam mogelijk productieproces

Rocco de Vries

Op zoek naar een pvc- of laminaat vloer, op maat gemaakte gordijnen of zonwering? Rocco de Vries Woning- en Projectstoffering in Obdam heeft jarenlange ervaring met het stofferen van woningen, bedrijven, kantoren, winkels en zelfs musea.

Wij leveren alleen de beste kwaliteit en service en werken met leveranciers van topmerken. Rocco de Vries Woning-en Projectstoffering adviseert u ook graag op het gebied van traprenovatie en diverse soorten vloerbedekking zoals tapijt, vinyl, linoleum of PVC vloeren.

Wilt u van die oude vloer af of zijn uw gordijnen aan vervanging toe?
Voor dat, en veel meer, kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken voor een adviesgesprek.

Kemasol

Kemasol: uw totaal installateur in Heerhugowaard, Alkmaar e.o.

Als ervaren totaal installateur, loodgieter en dakdekker begrijpt Kemasol dat iedereen comfortabel wil wonen en werken. Daar is goed installatiewerk een onmisbaar onderdeel van! Een betrouwbare installatie vraagt om een vakman. Zo blijft u van uw woning of kantoor genieten. Kemasol cv & installatiematerialen biedt een totaalpakket aan - u kunt ons inschakelen voor elke wens op het gebied van installatie of onderhoud. Wij zijn dé vakspecialist in Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Bergen, Schagen, Purmerend en Berkhout voor onder andere:

Art en Paint

Betonlook stuc

Wil je een moderne en robuuste look, of eerder een landelijke afwerking van je interieur? Met de pleistertechniek met betonlook van art and paint lukken beide perfect! Ontdek hier hoe dat kan. Laat je daarbij inspireren door de mogelijke toepassingen en afwerkingen. Daarnaast vind je richtprijzen voor de uitvoering door een vakman.

Chemsta Nederland

Chemsta Nederland produceert droogtijdversnellers en additieven voor zand cementdekvloeren en isolatiemortels.

De criteria voor productontwikkeling vindt Chemsta Nederland in de behoeften van haar klanten. In het segment van droogtijdversnellers voor cementdekvloeren en isolatiemortels zijn de Chemsta producten een integraal en betrouwbaar onderdeel voor verantwoordelijk, snel, kostenbewust en modern bouwen.

Lifestyle

Industriële meubels

Stoere meubels passen niet alleen in het interieur van woningen, maar zijn ook prima geschikt voor bedrijven en kantoren. In een grotere ruimte past een mooie houten tafel met metalen onderstel prima. Zo’n tafel kan op veel verschillende manieren dienst doen. U kunt er bijvoorbeeld verkoopwaren op uitstallen of u kunt de tafels gebruiken als u een workshop geeft. Er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk. Maar ook andere meubels kunnen zij van life style voor u maken. U kunt uw wensen voor industriële meubels aan ons kenbaar maken en dan gaan zij graag voor u aan de slag.

Borst

Interieur

Wij zijn dé interieurspecialist in Obdam en omgeving. De kennis over het vak, het ambacht en de producten is overgedragen van vader op zoon. Daarnaast hebben we de vakopleiding gevolgd voor meubelmaker, stoffeerder en behanger. Met onze ruime ervaring bieden wij onze klanten kwaliteitsproducten zodat zij zorgeloos kunnen genieten van het nieuwe interieur. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van raamdecoratie, behang, vloeren, verf, gordijnen, slaapcomfort, meubelen en woonaccessoirs.

Isopact

Specialist in vloerisolatie

Wij van Isopact hebben jarenlange ervaring en helpen u graag met uw schuimisolatie. We zijn flexibel inzetbaar door heel Nederland door ons grote netwerk van specialisten. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij graag bij u langs om advies te geven en een definitieve prijs te maken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat tegen een goede prijs.

West-Friesland Vloerenservice

Specialist in betonvloeren

Wij storten betonvloeren voor particulieren en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring met betonvloeren storten is West-Friesland Vloerenservice inmiddels dé specialist in de regio. Wij bieden ruwe betonvloeren voor industriële doeleinden aan, maar ook glad afgewerkte, gevlinderde, betonvloeren met een hoge esthetische waarde.