Menu Sluiten

Renovatie vloer

Deel ons artikel

Renovatie vloer

renovatie vloer vloerverwarming renovatievloer isolatie schuimbeton houtrot

Renovatie vloer.Een goede vloer is belangrijk voor iedereen. Het gevoel dat een vloer heb waar je goed op kan leven kan voor iedereen anders zijn. Wat we wel gemeen hebben, is dat ons genot sterk afhangt van een prettig en gezond binnen en leef klimaat.

OFFERTE RENOVATIE  VLOER ? KLIK HIER

Het vervangen van oude houten vloeren door eigentijds comfort draagt daar aan bij. De renovatievloer van ons is uitermate geschikt voor het vervangen van oude houten vloer en balken. Daarnaast wordt door ons vloer ook toegepast bij renovatie van de oude woning en aanbouw- en uitbouw projecten.

  • Ideaal voor renovatie-, aanbouw- en uitbouwprojecten
  • Lichtgewicht oplossing, gemakkelijk te verwerken
  • Voor een stille, kierdichte en comfortabele begane grondvloer
  • Montage in één dag
  • dat is de renovatievloer

    In stappen.

    1. Verwijderen oude vloer

2. Maak alles goed dicht met plastic folie (liefst landbouwplastic)

3. Schuimbeton aanbrengen. (max 50 cm)

4. Vloerverwarming aanbrengen

5. Betonmaten er in rond 8

6.  Woonbetonvloer erin 7 cm

7. Vlinderen voor een optimaal goed oppervlak

 

Oude gebouwen zijn vaak opgetrokken rond een constructie van hout. Na verloop van jaren kunnen zich door optrekkend vocht (huis warm ,grond koud) omtstaan. Door een verhoogd vochtgehalte in het hout ontstaat dan houtaantasting. Dit is een ideale voedingsbodem voor houtaantastende insecten en aantasting door zwam op hout en muren. Houtaantastende insecten en zwam verzwakken de houtconstructie. Het houtwerk vervangen ligt voor de hand, maar leidt meestal tot een ingrijpende kostbare reconstructie.

Wij  bieden een beproefd alternatief voor vervanging, door het hout te verwijderen. en bieden een nieuwe vloer aan (Woonbetonvloer op Schuimbeton) Deze oplossing is minder ingrijpend, minder kostbaar en zeker zo sterk als renovatie oude balken en vloer. Omdat we het aangetaste houtwerk verwijderen zal het nog gezonde steenwerk maximaal behouden blijven.Zal ook de energie rekening lager zijn.

Werkwijze renovatie vloer

Na onderzoek verwijderen we het aangetaste hout en brengen wij schuimbeton aan. Na het inbrengen van de vloer verwarming gaan we de wapeningsstaven aanbrengen eventueel brengen wij een bekisting aan . De kruipruimte wordt gevuld met Schuimbeton 500 Kilo Gram , die een sterke isolatie laag vormt. De wapeningsstaven  zijn rong 8 in deze zorgen voor een extra sterke verbinding en vermindere scheurvorming. Er vindt nu ook een goede overdracht plaats van optredende krachten.

Dan de woonbetonvloer 

Woonbetonvloer

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is veel sterker dan gietvloeren en een woonbetonvloer is zeer slijtvaste en krasvaste met een strakke minimalistische uitstraling van een cementvloer is een betonvloer.

 

Woonbeton is de ideale oplossing

 

Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken van woonhuizen,winkels en panden maar vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is het woonbeton ook zeer geschikt voor showrooms en kantoren.

NU ook woonbetoninterieur dat is beton in je interieur ! Moet je zien!

Strooper doet het transport