Woonbeton Interieur

SCHUIMBETON

Schuimbeton

Woonbeton is ook goed te combineren met schuimbeton. Maar wat is schuimbeton eigenlijk? Hieronder komt u het te weten. Voor een combideal schuimbeton, woonbeton plus vloerverwarming kunt u ook op deze pagina terecht.

Offerte aanvragen? Dat kan! Stuur een mail naar woonopbeton@gmail.com of bel met 06-27379838.

Vloeibare isolatiemortel

Schuimbeton is een licht mengproduct van cement, zand, water en schuim. Het is een vloeibare betonspecie die we voor toepassing verpompen met behulp van slangen. Dit verpompen kan tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 25 meter verticaal.

We gebruiken het vaak als isolatielaag onder een woonbetonvloer. Het is erg licht, maar heeft toch een goede isolatiewaarde. Het zorgt er ook voor dat vocht en schimmel wegblijven uit uw woning. Door de extra isolatielaag voelt de woonbetonvloer nog aangenamer aan.

Doordat schuimbeton vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt. Na het aanbrengen hoeft het ook niet gladgestreken te worden. Het bereikt ook gemakkelijk gaten en kieren, en zo kunnen we moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk opvullen.

Schuimbeton is duurzaam isolatiebeton. We maken het van relatief weinig grondstoffen, en het bestaat grotendeels uit lucht. Hierdoor is het relatief goedkoop te produceren. Verder heeft het vrijwel geen onderhoudskosten. Naast erg gebruiksvriendelijk is het dus ook een economisch verantwoord product.

Wanneer het uithardt, vormen zich in het beton allemaal kleine luchtbelletjes. Doordat deze luchtbelletjes geen doorlopend stelsel vormen is schuimbeton erg goed bestand tegen vorst, en krimpt het ook bijna niet.

Voordelen van woonbeton op schuimbeton

  • Woonbeton is leverbaar in verschillende warme kleuren en oppervlaktestructuren
  • Het is ook toepasbaar in vochtige ruimten. In dat geval brengen we een extra vochtwerende laag op het beton aan.
  • Naadloos en makkelijk te onderhouden
  • Simpel stofvrij te houden en daarmee een ideale vloer voor mensen met allergieën
  • Slijtvast, antistatisch en vloeistofdicht
  • Brandveilig en geluidsisolerend
  • Voelt warm en comfortabel aan
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Behoudt 15 tot 20 jaar zijn technische en esthetische eigenschappen
  • Betrekkelijk eenvoudig repareren en daarna te impregneren
SCHUIMBETON
SCHUIMBETON

oude betonvloer opknappen 

Woonbeton met vloerverwarming = combideal!

Bij het aanschaffen van een woonbetonvloer kunt er ook voor kiezen om over te stappen op vloerverwarming. Door gebruik te maken van vloerverwarming heeft u geen radiatoren meer nodig. Zo houdt u meer woonruimte over. Ook is de warmte beter over uw woning verdeeld, waardoor u minder energie nodig heeft voor een comfortabele temperatuur. Wij bieden u combikorting aan wanneer u bij ons woonbeton en vloerverwarming aanschaft. Wij leveren dan het totaalpakket: schuimbeton, woonbeton én vloerverwarming. Neem voor een vrijblijvend advies contact op met een van onze deskundige medewerkers.

Kijk hier voor meer woonbeton.
SCHUIMBETON

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
shares