Menu Sluiten

Woonbeton Betonvloer met staal en hout

Contact gegevens Deco-Crete betonbouw

Woonbeton en Interieur. Dat is leven met of op Beton, Staal en Hout. Stoer. Modern. Robuust. Industrieel.

Wij zijn een professioneel bedrijf, gevestigd in het hart van West-Friesland in het mooie Obdam. Wij specialiseren ons in industriële meubels (vaak zelf gemaakt), storten en afwerken van stoere woonbetonvloeren voor zowel industrieel als particulier gebruik. Of het nu gaat om een ruwe, gevlinderde betonvloer of een strakke, glad afgewerkte betonvloer, bij ons bent u aan het juiste adres.

Woonbeton in onze showroom

Onze winkel, werkplaats en showroom is zowel door de week als op zaterdag geopend. U vindt ons aan de Meiland 17 in Obdam. Zomaar langskomen mag, maar even van tevoren bellen is wel zo handig. Dan hebben we alle tijd voor elkaar.

Onze producten

Hieronder vindt u een overzicht en impressie van producten die wij ook aanbieden.

Woonbeton

Magnesietvloer

Woonbetonvloer

Woonbetonproducten op maat

woonbeton als ondervloer
woonbeton als ondervloer
Industriële Bank
Industriële Bank

Tafelbladen tafelbladen wasbakken wasbakken keukenbladen Tafelbladen

industrieel interieur
industrieel interieur

Kompozyt
Kompozyt

Schuimbeton West BV

Wij zijn een professioneel betonverwerkingsbedrijf, gevestigd in het hart van West-Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, storten en afwerken van betonvloeren voor zowel industrieel als particulier gebruik. Of het nu gaat om een ruw, gevlinderd opgeleverde betonvloer, een strakke, glad (monolitisch) afgewerkte betonvloer of om een stoere, industrieel ogende woonbetonvloer, bij ons ben je aan het juiste adres.

Isopact Schuimbeton

Isopact Schuimbeton is een product van Schuimbeton West B.V. en wordt veel gebruikt bij renovatie van woningen en gebouwen. Isopact Schuimbeton is ideaal voor het opvullen van kruipruimtes. En heeft bovendien als voordeel dat het direct een isolatievloer is waarop vervolgens eenvoudig vloerverwarming en een mooie afdekvloer kan worden aangebracht. Isopact Schuimbeton, met een dikte van 35 cm, levert een Rc-waarde van 3.5 m2K/W. Je hoeft dus geen extra maatregelen te nemen (en dus ook geen extra kosten te maken) voor het isoleren van vloeren.

Isopact Renovatievloeren

Onder de naam Isopact Renovatievloeren bieden wij een totaalconcept aan waarbij we, nadat we schuimbeton hebben aangebracht, zorgdragen voor het leggen en monteren van vloerverwarming. Vervolgens werken we het geheel af met een mooie vlakke dekvloer of, desgewenst, een stoere industrieel ogende woonbetonvloer. Het geheel wordt centraal gecoördineerd. Je hebt één aanspreekpunt die de werkzaamheden inplant, coördineert en factureert.

Deco-Crete

Wij zijn een nuchter bedrijf, bouwen met beton zit in ons bloed. Zowel intern als extern werken wij via korte, directe lijnen. Voor onze staf en onze montagemedewerkers in de loods vormen daadkracht en duidelijkheid sleutelbegrippen. Dat ziet u terug in onze organisatie: transparant en actiegericht. Wij zijn de snelste professionals binnen ons vakgebied, mede doordat wij het verloop van de logistieke processen rond ons betonwerk vlekkeloos verzorgen. Deco-Crete betonbouw realiseert, door geheel Nederland, grote en kleinschalige woonbetonprojecten met een doorlooptijd van één dag tot enkele maanden.

Woodstock

Woodstock maakt en ontwerpt vloeren voor bedrijven en particulieren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Obdam. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van vloeren. Onze prijzen worden berekend per vierkante meter en zijn inclusief btw. Ook verkopen wij verscheidene bouwproducten.Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij praten graag met u over de mogelijkheden die wij bieden.

shares