Menu Sluiten

Nadelen van woonbeton

Nadelen woonbeton

Deel ons artikel

Nadelen betonvloer

Een woonbetonvloer is een prachtige vloer, maar er zijn ook enkele nadelen van woonbeton bekend. Woonbeton is de perfecte vloer om uw interieur een strak, industrieel of minimalistisch karakter te geven. Het is ook zeer sluit- en krasvast; bijvoorbeeld veel sterker dan een gietvloer. Maar, net als bij ieder ander product, heeft woonbeton ook wat aandachtspunten. Hieronder stippen we ze voor u aan.

De nadelen van woonbeton

Beton is een natuurproduct. Dit betekent dat er na verloop van tijd wat kleine scheurtjes in uw betonnen vloer kunnen ontstaan. Als u houdt van een stoere en robuuste look is dat natuurlijk geen probleem, maar het is wel iets om voor aanschaf rekening mee te houden. Verder zult u een woonbetonvloer (net als iedere andere vloer) goed moeten onderhouden als u hem lang mooi wilt houden. Daarnaast zult u om vlekken te voorkomen gemorste drankjes of vetspetters direct op moeten ruimen.

De voordelen van woonbeton

Vormen bovenstaande nadelen geen probleem voor u, dan is een woonbetonvloer echt een hele mooie optie. Woonbeton is toepasbaar op iedere vormvaste en vlakke ondervloer in alle vertrekken van woonhuizen, winkels en panden. Daarnaast zijn ze vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld showrooms of kantoren. Een woonbetonvloer is warm, naadloos, eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke moderne uitstraling. Woonbeton is leverbaar in diverse grijstinten en in een aantal standaardkleuren. Hierdoor kunt u uw vloer helemaal naar wens uitkiezen.

Wilt u meer informatie over woonbeton of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 06-54271133 of 0226-427785.