Woonbeton Interieur

woonbeton nadelen

woonbeton nadelen betonvloer

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is veel sterker dan gietvloeren en een woonbetonvloer is zeer slijtvaste en krasvaste met een strakke minimalistische uitstraling van een cementvloer is een betonvloer.Hier meer over woonbeton nadelen betonvloer

Woonbeton is de ideale oplossing

Woonbeton is de ideale oplossing

woonbeton nadelen

De nadelen van woonbeton

Uiteraard zitten er ook nadelen aan woonbeton. Zo heeft het onderhoud nodig en zal je dranken direct van de vloer moeten verwijderen om vlekken te voorkomen. Ook zal woonbeton op de juiste manier aangelegd moeten worden, wat precisie en nauwkeurigheid vereist. Gebeurd dit niet dan bestaat er een kans dat de kwaliteit van het woonbeton tegen gaat vallen. Dat zou jammer zijn, want een betonnen vloer zou in principe jarenlang mee moeten gaan.

Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken van woonhuizen,winkels en panden maar vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is het woonbeton ook zeer geschikt voor showrooms en kantoren.

nadelen-woonbeton
nadelen-woonbeton hoort wel zo te zijn

 

Woonbetonvloer

Een woonbetonvloer is warm, naadloos, eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke moderne uitstraling. Het woonbeton is leverbaar in diverse grijze beton kleuren en in een aantal standaardkleuren. Het woonbeton is toepasbaar op iedere vormvaste en vlakke ondervloer. De woonbeton vloer heeft een dikte van van af5 cm  en is door en door gekleurd ondervloer en wordt geheel ambachtelijk met de hand naadloos aangebracht. Woonbeton is op nagenoeg iedere ondervloer te plaatsen.

woonbeton nadelen
woonbeton nadelen

De voordelen van woonbeton

Betonnen vloeren waren in het verleden alleen geschikt voor fabrieken en grote hallen. Maar dat is verleden tijd. Een betonnen vloer kan juist harstikke trendy zijn. Er zijn steeds meer mensen die voor woonbeton in de woonkamer kiezen. Het grote voordeel van woonbeton is dat het jaren mee gaat, de kwaliteit extreem goed is en er veel variaties mogelijk zijn. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren waardoor je het woonbeton voor verschillende ruimtes kunt gebruiken.

woonbeton nadelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
shares