Menu Sluiten

Woonbeton prijs per m2

Woonbeton prijs per m2

Woonbetonprijs per m2

De prijs voor woonbeton is lastig één, twee, drie te zeggen. Er zijn namelijk meerdere factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs. Factoren die op elke stortlocatie en klus weer anders zijn. De woonbeton prijs per vierkante meter varieert bij ons tussen de € 40 en € 150,-. Om een juiste prijsindicatie te geven, vragen wij daarom eigenlijk altijd om een specifieke aanvraag bij ons neer te leggen. Aan de hand van deze informatie maken we een offerte die geheel op maat is.

Voorbehandeling en impregnatie

Een van de factoren waarvan de prijs afhangt is de voorbehandeling en (eventuele) impregnatie van de vloer. Het klaarmaken van uw woning voor de woonbetonvloer vergt soms behoorlijk wat werk. Bijvoorbeeld het vlakschuren van de vloer of het verwijderen van een bestaande cementdekvloer. Dit laatste is vaak het geval als u ook vloerverwarming wilt.

Impregnatie is het aanbrengen van een beschermende laag op de betonvloer. Hierdoor blijft de vloer langer mooi. Wat betreft impregnatie zijn er veel verschillende mogelijkheden, die we uiteraard graag met u bespreken. Zo dient u woonbeton in vochtige ruimtes beter geïmpregneerd te worden dan elders. De uiteindelijke prijs van de woonbetonvloer is dus voor een groot deel afhankelijk van bijkomende werkzaamheden.

Op locatie langs

Soms hebben we voor een offerte meer informatie nodig, dan nemen dan contact met u op. Soms lukt het namelijk niet om telefonisch de juiste informatie te achterhalen, maar het kan ook voorkomen dat we een keer op locatie moeten komen kijken. Bijvoorbeeld om de specifieke afmetingen van de vloer te bepalen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend: u zit nog nergens aan vast.

Meer informatie

Meer informatie over de prijs van woonbeton? Vul ons contactformulier in of bel met 06-54271133 of 0226-427785.