Menu Sluiten

Woonbetonvloer beschermen

Woonbetonvloer beschermen tegen vuil

Woonbetonvloer beschermen tijdens het klussen? Pak het goed aan met het juiste afdekmateriaal.

Voor elke vloer hebben wij het juiste afdekmateriaal in huis. Of het nu om een kompozytvloer of een strak afgewerkte woonbetonvloer gaat, met ons afdekmateriaal zorgt u ervoor dat er geen problemen ontstaan tijdens het klussen. Ook voor hout, tegels, natuursteen, laminaat, een gestoffeerde trap of tapijttegels bent u bij ons aan het juiste adres.

Een woonbetonvloer, bijvoorbeeld, is een mooie vloer, maar wel een die goed beschermd moet worden tegen vuil. Daarnaast is hij ook gevoelig voor vlekvorming. In sommige gevallen kan het daarom handig zijn om uw betonnen woonvloer extra te beschermen. Bijvoorbeeld bij bouwwerkzaamheden als timmeren, metselen of stukadoren. Het is dan wel van belang om daarbij het juiste afdekmateriaal te gebruiken.

Het beschermen van een nieuwe woonbetonvloer

Als u in een ruimte gaat klussen waar net een nieuwe woonbetonvloer ligt, adviseren we altijd om een afdekmateriaal te gebruiken dat goed ademt. Op die manier beperkt u de risico’s op het verkleuren en beschadigen van de vloer. Verder is bij het afdekken van de woonbetonvloer het belangrijk dat het afdekdoek ook vocht goed doorlaat en vuildicht is. Daarnaast is het handig als u een afdekdoek kiest dat licht kleeft: dit blijft goed op zijn plaats liggen.

Wilt u de beste bescherming van uw woonbetonvloer dan kan dat het beste met ons speciale afdekdoek. Dit is gemaakt van zeer goed ademend materiaal en is met afstand het beste afdekmateriaal voor woonbeton. U kunt na het aanbrengen van de afdekdoek gewoon lekker doorklussen, terwijl de vloer goed beschermd is en netjes verder opdroogt.

woonbetonvloer beschermen
Bescherm uw woonbetonvloer goed

De voordelen van afdekdoek

 • Scheurvast.
 • Snel te verwerken;
 • Ontzettend sterk;
 • Blijft goed liggen, maar snel weer te verwijderen;
 • Vochtdoorlatend vanaf de bovenzijde;
 • Ademend;
 • Dampdoorlatend;
 • Schokabsorberend;
 • Geschikt voor pas gelegde betonvloeren;
 • Anti-slip;
 • Laat geen lijmresten achter.

Keramische tegels afdekken

De meeste keramische tegels verkleuren niet zo snel, maar toch dient u ze te beschermen tegen bouwvuil. Ook dan is ons afdekdoek een goede oplossing. U plakt het met ducttape aan elkaar en het is waterafstotend. Let bij gebruik van het doek op dat de vloer droog is. Let op: stucloper is niet geschikt voor pas gelegde vloeren! Gebruik in plaats hiervan ons goed ademende afdekdoek.

Vraag een offerte aan

U kunt ook een offerte aanvragen bij onze vloerenservice. Onze service is van alle markten thuis als het om het afdekken en beschermen van vloeren gaat. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van houten vloeren of kompozytvloeren. Elke vloer kunnen we perfect beschermen. Met ons in contact komen? Stel uw vragen via de contactpagina of bel direct naar 0226-456047 of 06-11748787.

Werk gezocht

Wij zijn opzoek naar zzp’ers! Op de website van personeel gezocht hebben is een pagina over ondersteuning voor zzpers. Daar staat de benodigde informatie.