Woonbeton Interieur

wooninterieur

 

wooninterieur

U kent het waarschijnlijk wel: een aanbouw aan huis of een verbouwing of een nieuw huis!. Een dergelijke gebeuren maar nu nog het wooninterieur van uw woning dan kan is wooninterieur op deze site van woonbetoninterieur u helpen.

wooninterieur
wooninterieur

Basic is een woon interieur die alles behalve saai is. Het is een strakke interieur vanwege rechte vormen in meubilair en banken. Hierdoor komt het best mannelijk over. Vooral jonge stellen kiezen hiervoor. Het is heel makkelijk in te richten en het kan bijna niet fout gaan. Het idee achter een basic interieur is dat het rust uitstraalt. Daarom wordt er bij dit interieur idee weinig accessoires gebruikt, zoals kussentjes op de banken, oftewel non-nonsense. Jonge gezinnen met kinderen kiezen ook vaak voor basic. Nadeel is alleen dat speelgoed rust kan storen in de woonkamer. Het is handig om speelgoed dan makkelijk en snel te kunnen opbergen in bijvoorbeeld grote dozen die tegelijkertijd ook als bankje kunnen dienen.

wooninterieur
wooninterieur

Bij deze woon interieur horen natuurtinten, zoals wit, grijs, bruin en zwart. Meubilair heeft rechte lijnen, hoeken en geen grafische printjes. Door een eigen twist te geven aan je woon interieur kan je de basic stijl combineren met accenten uit andere stijlen. Wat ook heel mooi is om te zien is een kunst object of iets romantisch in een basic ingerichte woonkamer. Hierdoor springt het eruit en kan je makkelijk het accent leggen op voorwerpen die je graag wilt laten zien.

Interieur idee Scandinavisch

Een woonstijl die veel lijkt op basic maar toch heel eigen is, is de Scandinavische interieur. Zoals de naam al zegt komt deze stijl oorspronkelijk uit Scandinavische landen waar ze gek zijn op dierlijke vachten, eenvoud en licht. Een typisch Scandinavische woonkamer heeft witte muren meubels en vloer. Meubilair heeft sobere of eenvoudige vormen. Wat kenmerkend is voor deze stijl is het gebruiken van duurzame voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een houten zijtafels en eettafel. Grijstinten en natuurtinten hebben voorkeur. Om toch een eigen draai te geven aan een Scandinavische woonkamer is het leuk om een stukje design in je woonkamer te zetten in de vorm van een stoel of schilderij. Een wollen kleed op de vloer geeft het geheel een warmte en comfort.

Interieur idee Klassiek

Vaak lopen mensen weg voor klassieke meubilair omdat ze bang zijn dat het snel oubollig overkomt. Wat mensen vaak vergeten is dat je klassiek heel goed kan combineren met moderne voorwerpen, waardoor je een unieke eigen stijl creëert. Deze stijl bestaat al heel lang en is beïnvloedt door de rijke woonideeën van de Grieken en Romeinen. De kroonluchter is natuurlijk onmisbaar in een klassieke woonkamer. Echter zien we in woon-boulevards steeds meer dat klassieke kroonluchters gecombineerd worden met andere stijlen, bijvoorbeeld door stalen of houten lampen.

lampen van beton
lampen van beton

De volgende materialen worden gebruikt bij een klassieke woonstijl: satijn, leer, hout en textiel. Eigenlijk kunnen alle materialen gebruikt worden zolang voorwerpen sierlijke en ranke vorm hebben.

wooninterieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
shares